Winkelwagen

Voor 16:00 besteld, morgen bezorgd – 30 dagen bedenktijd – Bestelling boven 50,- gratis bezorgd – Kroatische wijn achteraf betalen

Over ons

Alle wijnen van Adrianysus zijn afkomstig van wijnboeren die nog met passie en vakmanschap wijn maken. De wijnen in ons assortiment zijn bij voorkeur zuivere wijnen, gemaakt van verantwoord, liefst biologisch, geteelde druiven.

Adrianysus is importeur van Kroatische wijn en olijfolie in Nederland en België. Via de webwinkel kun je verschillende soorten wijn uit Kroatië, extra vierge olijfolie en wijn gerelateerde producten bestellen. Wijnland Kroatië werkt nauw samen met wijnhuizen zodat we je de beste wijnen en wijn gerelateerde producten tegen scherpe condities kunnen bieden.

Wij zoeken naar bijzondere wijnen die niet overal even gemakkelijk te verkrijgen zijn en hebben ons gespecialiseerd in de import van Kroatische wijn uit de hogere kwaliteitsklasse. Kroatië biedt een variatie aan bijzondere inheemse druivenrassen, superieure kwaliteitswijnen en heeft een lange geschiedenis op wijngebied.

Wij selecteren en importeren alle wijnen zelf. Doordat wij de wijn zelf grootschalig inkopen direct bij de wijnboeren kunnen wij kwalitatief hoogwaardige wijnen aanbieden voor scherpe prijzen.

Adrianysus onderscheidt zich door een strenge selectie van wijn, alleen wijn van hoge kwaliteit wordt in het assortiment genomen. Wijnen van Adrianysus zijn dan ook nadrukkelijk wijnen uit het midden- en topsegment.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven 50,-

Dezelfde dag verzonden

Indien voor 16:00 besteld

30 dagen bedenktijd

Kroatische wijn in alle rust proeven

100% veilig afrekenen

iDeal, Creditcard, Bancontact, Klarna