Winkelwagen

Voor 16:00 besteld, morgen bezorgd – 30 dagen bedenktijd – Bestelling boven 50,- gratis bezorgd – Kroatische wijn achteraf betalen

Ervaringen met wijn kopen van onze klanten

Lees hier hoe anderen hun aankoop bij Wijnland Kroatië hebben ervaren. Alle reviews van Wijnland Kroatië worden gecontroleerd op echtheid. 

Omdat wij de ervaringen van klanten waardevol vinden nodigen wij onze klanten om de ervaringen die zij hebben met het kopen van wijn en olijfolie bij Wijnland Kroatië te delen met anderen.

Ervaringen van Wijnland Kroatië op TrustpilotDeze ervaringen worden door Trustpilot gecontroleerd op echtheid. Uiteraard nodigen wij onze klanten uit om hier hun ervaring te delen. Hier kunnen wij ook van leren en onze service continue blijven verbeteren! Want we gaan voor een 10!

Reviews op Google bij het kopen van Kroatische wijn bij Wijnland KroatiëDe ervaringen worden door Google gecontroleerd op echtheid. Uiteraard nodigen wij onze klanten uit om hier hun ervaring te delen. Hier kunnen wij ook van leren en onze service continue blijven verbeteren! Want we gaan voor een 10!

Ervaringen van Wijnland Kroatië op CatawikiWij hebben een 100% positieve score op CataWiki. De reviews op catawiki kunnen alleen geplaatst worden door klanten die een bestelling hebben geplaatst.

Reviews op bol.com bij het kopen van Kroatische wijn bij Wijnland KroatiëDe ervaringen worden door bol.com gecontroleerd op echtheid en kunnen alleen door klanten geplaatst worden die een bestelling hebben geplaatst.

Ervaringen van Wijnland Kroatië op ReviewSpotDeze ervaringen worden door ReviewSpot gecontroleerd op echtheid. Uiteraard nodigen wij onze klanten uit om hier hun ervaring te delen. We gaan voor een 10!

Reviews op Facebook over het kopen van Kroatische wijn bij Wijnland KroatiëDe ervaringen worden door Facebook gecontroleerd op echtheid. Uiteraard nodigen wij onze klanten uit om hier hun ervaring te delen. 

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven 50,-

Morgen bezorgd

Indien voor 16:00 besteld

30 dagen bedenktijd

Kroatische wijn in alle rust proeven

100% veilig afrekenen

iDeal, Creditcard, Bancontact, Klarna