Winkelwagen

Voor 16:00 besteld, morgen bezorgd – 30 dagen bedenktijd – Bestelling boven 50,- gratis bezorgd – Kroatische wijn achteraf betalen

Wijngroothandel & wijnimporteur

Wijngroothandel & wijnimporteur in Nederland en België van Kroatische wijn en olijfolie

Op zoek naar een wijngroothandel en wijnimporteur van Kroatische wijn en olijfolie in Nederland en België? We zijn een zelfstandige wijnimporteur en wijngroothandel Kroatische wijn en olijfolie in de Benelux.

Wij zijn graag uw wijngroothandel en wijnimporteur in Nederland en België, als enige schakel tussen jou en de wijnboer in Kroatië. Buiten dit begrijpen we namelijk dat je zelf niet langs de verschillende wijnboeren kunt, om daar de wijnen en olijfolie te bekijken, proeven en uit te kiezen. Dit hebben wij al voor je gedaan, wij spreken de Kroatische taal, wij kennen de regio’s en de cultuur goed en nemen alle zorgen die hebt bij wijnimport graag voor je weg. Zo kun je erop vertrouwen dat je goede kwaliteit van de Kroatische wijn en olijfolie kunt inkopen.

Als wijngroothandel en wijnimporteur hebben wij speciale prijzen bij (grotere) afnames van de wijn en olijfolie voor zakelijke klanten in o.a. de horeca, wijnkoperijen, speciaalzaken etc. Indien je zelf Kroatische wijn of olijfolie wilt afnemen voor de horeca, wijnkoperij, speciaalzaak of een andere zakelijk samenwerking aangaan? Neem dan contact met ons op telefoonnummer +31 85 301 800, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier.

 

Kan ik ook op factuur betalen?

Als je een zakelijke klant bent dan bieden we sommige klanten ook de mogelijkheid om op factuur te betalen. Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact met ons op. We hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Registreer jezelf door alvast een account aan te maken via ‘Mijn Account‘, dit is een van de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van betalen op factuur.

Heb je meerdere keren de factuur niet op tijd betaald en hebben wij er vaker achteraan moeten gaan dan kunnen wij het betalen op factuur voor jou intrekken. Je kunt dan alleen gebruik maken van andere betaalmethodes zoals hierboven genoemd.

Wijngroothandel en wijnimporteur Kroatische wijn

Als wijnimporteur en wijngroothandel in Nederland en België leveren wij onze wijn direct aan de horeca maar ook aan wijnkoperijen en verschillende speciaalzaken.

Doordat wij zelfstandig opereren en dus de wijn en olijfolie zelf importeren voor de wijngroothandel kennen we onze wijnboeren en wijnhuizen ook goed. We vinden het bealngrijk dat de familiebedrijven van de wijnboeren waarmee we samenwerken goede wijn en olijfolie centraal stellen.

Bovendien selecteren wij alle wijnen en olijfolie zelf voor zowel de wijngroothandel als directe verkoop via onze webwinkel. Doordat wij de wijn en olijfolie zelf grootschalig importeren direct bij de wijnboeren kunnen wij kwalitatief hoogwaardige wijnen aanbieden voor scherpe prijzen.

Als wijngroothandel en wijnimporteur vinden wij het belangrijk dat de wijnboeren verantwoord wijn en olijfolie maken. We hechten daarom ook veel waarde aan de betrokkenheid in het gehele proces van de telers tot de oenoloog.

Liefde voor het maken van wijn en olijfolie

Elk detail is belangrijk voor ons als wijngroothandel en wijnimporteur van Kroatische wijnen en olijfolie in Nederland en België, van de wijngaarden tot de fles. Het behoud van de kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Waar andere wijngroothandels en wijnimporteurs in Nederland en België wijn importeren uit de welbekende wijnlanden hebben wij ons gespecialiseerd in de import en verkoop van Kroatische wijn en olijfolie. Wij kiezen de Kroatische wijn en olijfolie voor de wijngroothandel en wijnimport ook echt zelf handmatig uit zodat je verzekerd bent van de kwaliteit. Kroatische wijn en olijfolie in ons assortiment is afkomstig van wijnboeren die nog steeds met passie en vakmanschap wijn maken.

Wij zoeken naar bijzondere wijnen en olijfolie die niet overal even gemakkelijk te verkrijgen zijn. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in de wijnimport en wijngroothandel van Kroatische wijn uit de midden en hogere kwaliteitsklasse. In Kroatië zijn er veel verschillende bijzondere inheemse en authentieke druivenrassen te vinden. Velen ervan leveren superieure kwaliteitswijnen. Het land heeft een hele lange geschiedenis op wijngebied en olijfolie dat wel duizenden jaren teruggaat. Dit is ook de reden dat er veel Kroatische wijnen in de prijzen zijn gevallen en meerdere gouden medailles hebben gewonnen.

Wij onderscheiden ons door een strenge selectie van Kroatische wijn en olijfolie. Alleen wijn en olijfolie van hoge kwaliteit wordt in het assortiment genomen voor de wijngroothandel en directe verkoop. Wijnen en olijfolie van Wijnland Kroatië zijn dan ook nadrukkelijk wijnen en olijfolie uit het midden- en topsegment.

Contactgegevens van ons als wijngroothandel en wijnimporteur

E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 85 301 800

Neem contact met ons op via:
Instagram
Facebook
Twitter

Wijnland Kroatië
Sleutelbloem 25
5351MR Berghem
Nederland

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven 50,-

Morgen bezorgd

Indien voor 16:00 besteld

30 dagen bedenktijd

Kroatische wijn in alle rust proeven

100% veilig afrekenen

iDeal, Creditcard, Bancontact, Klarna

[]