Winkelwagen

Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden – Bestelling boven 60,- gratis bezorgd

Betaalmogelijkheden

Op welke manieren kan ik betalen?

Online kun je betalen met iDEAL, Bancontact, Klarna Achteraf Betalen, Belfius Direct Net, Apple Pay, Klarna Sofort, Giropay, handmatige bankoverschrijving op onze rekening en uiteraard met een Creditcard. We ondersteunen momenteel de creditcards van Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires (Carte Bleue) en CartaSi.

Bij het afhalen heb je de mogelijkheid om direct ter plekke met PIN of je smartphone te betalen. Onze voorkeur gaat uit naar vooraf online betalen, dit is sneller, veiliger en geeft minder gedoe. Je bestelling van Kroatische wijn of olijfolie zetten we dan gelijk voor je klaar.


Kan ik mijn bestelling ook achteraf betalen?

Ja. Je kunt bij ons achteraf betalen via Klarna of door middel van je Creditcard. Wanneer je een bestelling plaatst, wordt het bedrag op je creditcard gereserveerd. De daadwerkelijke afschrijving wordt pas na de levering gedaan. Sommige webwinkels brengen extra kosten in rekening voor achteraf betalen, dat doen wij niet, en zullen we ook nooit doen.

Klarna achteraf betalen

Bijna één op de drie consumenten betaalt zijn bestelling het liefst achteraf. Het geeft sommigen een gevoel van zekerheid. Je kunt dus eerst je bestelling bekijken en als het bevalt dan kan je deze achteraf betalen. Tijdens het afrekenen kan je kiezen voor Klarna achteraf betalen als betaalmogelijkheid, hierna wordt je kredietwaardigheid getoetst door Klarna. Wordt je betaling via Klarna door Klarna afgewezen dan heb je uiteraard ook de mogelijkheid om de bestelling te voldoen via een andere betaalmethode.

Creditcard

Zodra je met een creditcard afrekent, wordt er een bedrag op je creditcard gereserveerd. Nadat je de bestelling in huis hebt gekregen vindt pas de daadwerkelijke afschrijving plaats. Op die manier betaal je dus achteraf.


Kan ik mijn bestelling contant betalen bij het afhalen?

We willen je vragen zoveel mogelijk online te betalen. Indien je de bestelling niet vooraf wilt of kunt betalen dan heb je ook de mogelijkheid om de bestelling ook online achteraf te betalen via Klarna achteraf betalen.

Bij het afhalen van de bestelling kun je de bestelde wijn of olijfolie ook met PIN of via je smartphone betalen. Hiermee voorkomen we een extra contactmoment bij het afhalen van je bestelling.


Wie verwerkt mijn betaling?

Online betaling

Alle betalingen worden verwerkt door onze partner en betalingsverwerker Mollie. Zie je Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift? Dan heb je iets gekocht bij een webshop die ons betaalplatform gebruikt. Je ziet Mollie op je bankafschrift, omdat zij het betaalproces regelen. Meer informatie over Mollie vind je op hun website op de pagina Wat is Mollie?.

Afhalen

Bij het afhalen van je bestelling kun je ook deze met de PIN, Contactloos, creditcard of via je smartphone betalen. Meer informatie over SumUp vind je op hun website op de pagina Over SumUp.

Handmatige bankoverschrijving

Als je kies voor een handmatige bankoverschrijving dan verwerken wij de betaling zelf.


Kan ik ook op factuur betalen?

Als je een zakelijke klant bent dan bieden we sommige klanten ook de mogelijkheid om op factuur te betalen. Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact met ons op. We hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Registreer jezelf door alvast een account aan te maken via ‘Mijn Account‘, dit is een van de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van betalen op factuur.

Heb je meerdere keren de factuur niet op tijd betaald en hebben wij er vaker achteraan moeten gaan dan kunnen wij het betalen op factuur voor jou intrekken. Je kunt dan alleen gebruik maken van andere betaalmethodes zoals hierboven genoemd.


Wat is jullie rekeningnummer?

Heb je tijdens het bestellen ervoor gekozen om de je bestelling via een handmatige bankoverschrijving te doen dan kun je het bedrag overmaken op onze IBAN. Maak het totale bedrag rechtstreeks over op onze bankrekening DE38 1001 1001 2627 3215 36 t.n.v. Adrianysus. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden zodra wij de betaling ontvangen hebben.

Onze bankgegevens

Duitse bankgegevens:
Banknaam: N26
Naam: Adrianysus
IBAN: DE38 1001 1001 2627 3215 36
BIC / Swift: NTSBDEB1XXX

Nederlandse bankgegevens:
Banknaam: Bunq
Naam: Adrianysus
IBAN: NL51 BUNQ 2061 4311 19
BIC / Swift: BUNQNL2A

Direct overmaken naar onze BUNQ rekening kan ook via: bunq.me/adrianysus


Probleem met betalen?

Een aantal tips:

  • Probeer het later opnieuw, is mogelijk een tijdelijke storing bij je bank of creditcardmaatschappij.
  • Betaal als het kan met een andere betaalmethode
  • Betaal met een andere browser of device

Mislukte bestellingen

Krijg je een melding dat de bestelling of betaling is mislukt, maar is er wel geld afgeschreven? Dan betalen we je terug. Hoe snel je het geld ontvangt, hangt af van de reden en van je betaalmethode. Dit is vaak binnen een paar dagen.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven 60,-

100% veilig afrekenen

iDeal, Bancontant, Creditcard, PayPal, Klarna

Dezelfde dag verzonden

Indien voor 16:00 besteld

30 dagen bedenktijd

Kroatische wijn in alle rust proeven