Beste wijn proefpakket uit Kroatiƫ

Wijnpakket met verschillende speciale wijnen in de wijndoos. Leuk om een wijndoos proefpakket cadeau te geven aan je vrouw, man of een andere geliefde. Het wijnpakket bestaat uit 6 verschillende soorten speciale Kroatische wijnen.

Wijn proefpakken en wijnglazen
Filters weergeven

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Wijnpakket is vaak samengesteld rondom een ‘thema’. Zo kan je kiezen voor een proefpakket met witte wijn uit verschillende regio’s, maar ook voor een wijnpakket met de aangename rode wijn met specifieke eigenschappen. Een wijnpakket met verschillende wijnen is ideaal het cadeau te geven en hiermee iemand te te verrassen. Het is bijvoorbeeld een ideaal proefpakket als je graag je vrouw of man voor de verjaardag speciale wijn cadeau wilt geven. Maar je kunt ook verschillende wijnpakketten bestellen om uit te zoeken wat jij de lekkerste wijn uit KroatiĆ« vindt.

Een wijnpakket is uiteraard fantastisch om als cadeau te bezorgen. Of dit nu aan uzelf is of aan een ander, een wijnpakket is leuk om te geven en te krijgen. Verras je liever iemand, bijvoorbeeld je vrouw, met een een losse fles wijn cadeau? Geen probleem, ook losse fles wijn kun je bij ons als cadeau bezorgen.Ā De wijndoos wordt de volgende werkdag bij je bezorgd mits het wijnpakket voor 16:00 uur bestelt.