Tilattu ennen klo 16, lähetetty samana päivänä – Yli 00,- tilaukset toimitetaan ilmaiseksi

Yksityisyys ja tietosuoja

Tämän sivuston viestit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, viestejä jne.). Muiden sivustojen upotettu sisältö toimii täsmälleen samalla tavalla kuin jos vierailija olisi käynyt tällä toisella sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen lisäseurantaa ja seurata vuorovaikutustasi tämän upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien tallennuksen vuorovaikutuksestasi upotetun sisällön kanssa, jos sinulla on tili ja olet kirjautunut kyseiselle sivustolle.

Online -tietosuojalausunto on suunniteltu ilmoittamaan sinulle keräämästämme ja käyttämästämme henkilötietoja tällä verkkosivustolla. On mahdollista, että tietosuojalausunto on päivitettävä. Adrianysus on vastuussa henkilötietojen käsittelystä tässä yksityisyydensuojan selityksessä esitetyllä tavalla.

Yhteystiedot:

Adrianysus VOF
Sleutelbloem 25
5351MR Berghem
Hollanti

Käytetyt kauppanimet:
Adrianysus
Kroatian viinimaa

Henkilötietoja, joita käsitellään

Adrianysus käsittelee henkilötietojasi, koska käytät palveluitamme ja/tai koska toimitat ne meille itse.

Seuraavassa on yhteenveto käsittelemistämme henkilötiedoista:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Sähköpostiosoite
- Pankkitilin numero
- Internet-selain ja laitetyyppi

Prosessimme käsittelevät erityiset ja / tai herkät henkilötiedot

Verkkosivustomme ja/tai palvelumme tarkoituksena ei ole kerätä tietoja alle 18-vuotiaista verkkosivuston vierailijoista. Ellei heillä ole vanhemman tai huoltajan lupaa. Emme kuitenkaan voi tarkistaa, onko kävijä yli 18-vuotias. Siksi suosittelemme vanhempia osallistumaan lastensa verkkotoimintoihin, jotta lapsia koskevia tietoja ei kerätä ilman vanhempien suostumusta. Jos olet vakuuttunut siitä, että olemme keränneet henkilökohtaisia ​​tietoja alaikäisestä ilman tätä suostumusta, ole hyvä ottaa yhteyttä ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin poistamme nämä tiedot.

Mistä ja mistä syystä käsittelemme henkilötietoja

Keräämme sinusta tietoja myymälämme kassalla. Kun ostat tuotteita meiltä, ​​pyydämme sinua antamaan tietoja, mukaan lukien nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, luottokortti-/maksutietosi ja valinnaiset tilitietosi, kuten käyttäjätunnus ja salasana. Käytämme näitä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

- Het afhandelen van uw betaling
- Lähetämme uutiskirjeemme ja/tai mainosesitteen kroatialaista viiniä ja / tai oliiviöljy
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Ilmoittaaksemme palveluidemme ja tuotteidemme muutoksista
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Adrianysus analysoi käyttäytymistäsi verkkosivustolla parantaakseen verkkosivustoa ja räätälöidäkseen tuote- ja palveluvalikoiman mieltymystesi mukaan.
- Voit lähettää sinulle tietoja tilistäsi ja tilauksestasi
- Vastaamaan pyyntöihisi, mukaan lukien hyvitykset ja valitukset
- Maksujen käsittely ja petosten estäminen
- Tilin luominen myymäläämme varten
- Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen, kuten veron laskeminen
- Parantaa myymälätarjontaamme
- lähettää sinulle markkinointiviestejä, jos niin valitset

Kun luot tilin, nimeäsi, osoitettasi, sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi käytetään automaattisesti tulevien tilausten kassatietojen täyttämiseen. Jos pyydät salasanan vaihtoa, IP-osoitteesi sisällytetään palautusviestiin.

Yleensä tallennamme sinusta tietoja niin kauan kuin tarvitsemme niitä tarkoitukseen, johon keräämme ja käytämme niitä. Meillä ei ole lakisääteistä velvollisuutta pitää sitä. Säilytämme esimerkiksi tilaustietoja 7 vuoden ajan verotusta ja kirjanpitoa varten. Nämä tiedot sisältävät nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä laskutus- ja toimitusosoitteesi.

Tallennamme myös kommentit tai arviot, jos jätät ne. Kun vierailijat jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa näkyvät tiedot, vierailijan IP-osoitteen ja selaimen käyttäjäagentin roskapostin tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailet sivustollamme, keräämme seuraavat tiedot:

Tarkastellut tuotteet: esimerkiksi käytämme näitä tietoja näyttääksemme sinulle tuotteita, joita olet äskettäin katsellut Sijainti, IP -osoite ja selaintyyppi: käytämme näitä tietoja verojen ja toimituskulujen laskemiseen Toimitusosoite: pyydämme sinua täyttämään tämän tiedot, jotta voimme esimerkiksi laskea toimituskulut ennen tilauksen tekemistä ja lähettää sitten tilauksen sinulle!

Käytämme evästeitä myös tuotteiden säilyttämiseen ostoskorissasi, kun selaat sivustoamme.

Kenellä tiimistämme on pääsy

Tiimimme jäsenillä on pääsy tietoihin, jotka olet meille antanut. Esimerkiksi sekä järjestelmänvalvojilla että myymäläpäälliköillä on käyttöoikeudet:

  • Tilaustiedot, kuten ostetut tuotteet, ostopäivämäärä ja toimitusosoite sekä
  • Asiakastiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimitus- ja maksutiedot.

Tiimimme jäsenillä on pääsy näihin tietoihin tilausten täyttämiseksi, tilausten suorittamiseksi, hyvitysten myöntämiseksi ja tukemiseksi.

maksut

Maksumme hoitaa Mollie. Maksuja käsiteltäessä osa tiedoista siirtyy maksupalveluntarjoajalle. Tämä sisältää tietoja, joita tarvitaan maksun käsittelyyn tai tukemiseen, kuten oston kokonaissumma ja laskutustiedot.

Automaattinen päätöksenteko

Adrianysus ei tee automaattiseen käsittelyyn perustuvia päätöksiä asioissa, joilla voi olla (merkittäviä) seurauksia ihmisille. Tämä koskee päätöksiä, jotka tehdään tietokoneohjelmilla tai -järjestelmillä ilman henkilöä (esim Adrianysus) on välissä.

kommentit

Kun jätät kommentin, reaktio ja tämän reaktion metatiedot säilytetään ikuisesti. Tällä tavoin voimme automaattisesti tunnistaa ja hyväksyä seurantatoimenpiteitä sen sijaan, että ne hillitsisivät niitä.

Kun vierailijat jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa näkyvät tiedot, kävijän IP -osoitteen ja selaimen käyttäjäagentin roskapostin havaitsemiseksi. Vierailijoiden kommentit voidaan tarkistaa automaattisen roskapostin tunnistuspalvelun kautta.

Keräämme tietoja vierailijoista, jotka ovat vuorovaikutuksessa Akismetin roskapostintorjuntapalveluamme käyttävien sivustojen kanssa. Keräämämme tiedot ovat kommentoijan IP-osoite, käyttäjäagentti, viittaaja ja sivuston URL-osoite (mukaan lukien muut tiedot, kuten nimi, käyttäjätunnus, sähköpostiosoite ja itse tämä kommentti).

Media

Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä ja lataat kuvia sivustolle, sinun tulee välttää EXIF ​​​​GPS-sijaintitietoja sisältävien kuvien lataamista. Sivuston vierailijat voivat ladata kuvia sivustolta ja tarkastella sijaintitietoja. Nämä tiedot poistetaan kuvista automaattisesti, jos mahdollista.

tiedote

Jos olet tilannut uutiskirjeemme, voit vastaanottaa meiltä sähköpostiviestejä. Tämä sisältää, mutta ei rajoittuen, tapahtumasähköpostit ja markkinointiviestit.

Lähetämme vain sähköpostit, jotka olet nimenomaisesti tai implisiittisesti hyväksynyt (rekisteröityminen, tuotteen osto jne.).

Kun rekisteröidyt, keräämme sähköpostiosoitteesi, nimesi, osoitteesi, postinumerosi, kaupunkisi, maasi, puhelinnumerosi, yhtiösi, osavaltiosi, nykyisen sijaintisi, nykyisen IP-osoitteesi ja kirjautumisen aikaleiman, IP-osoitteesi ja aikaleiman tilauksen yhteydessä tilaukseesi. Vahvistettu ja nykyinen verkko-osoite, johon kirjauduit.

Lähetämme sähköpostimme SMTP-palvelimen kautta smtp.eu.mailgun.org

Kun saat meiltä sähköpostin, seuraamme, avaatko sähköpostin sähköpostiohjelmassasi, napsautat sähköpostissa olevaa linkkiä, nykyistä sijaintiasi, nykyistä IP-osoitettasi.

Kunnioitamme selaimesi "Do Not Track" -ominaisuutta, mikä tarkoittaa, että emme seuraa vuorovaikutustasi sähköpostiemme kanssa.

Upotettu sisältö muilta sivustoilta

Tämän sivuston viestit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, viestejä jne.). Muiden sivustojen upotettu sisältö toimii täsmälleen samalla tavalla kuin jos vierailija olisi käynyt tällä toisella sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen lisäseurantaa ja seurata vuorovaikutustasi tämän upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien tallennuksen vuorovaikutuksestasi upotetun sisällön kanssa, jos sinulla on tili ja olet kirjautunut kyseiselle sivustolle.

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään

Adrianysus ei säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on ehdottoman välttämätöntä tietojesi keräämisen tarkoituksen toteuttamiseksi.

Kun jätät kommentin, reaktio ja tämän reaktion metatiedot säilytetään ikuisesti. Tällä tavoin voimme automaattisesti tunnistaa ja hyväksyä seurantatoimenpiteitä sen sijaan, että ne hillitsisivät niitä.

Käyttäjille, jotka rekisteröityvät sivustollemme (jos sellaisia ​​on), tallennamme myös heidän antamansa henkilötiedot käyttäjäprofiiliinsa. Kaikki käyttäjät voivat tarkastella, muokata tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietojaan milloin tahansa (paitsi että he eivät voi vaihtaa käyttäjänimeään). Sivuston järjestelmänvalvojat voivat myös tarkastella ja muokata näitä tietoja.

Henkilötietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa

Adrianysus ei myy tietojasi kolmansille osapuolille ja toimittaa ne vain, jos se on tarpeen kanssasi tekemämme sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai laillisen velvoitteen noudattamiseksi.

Evästeitä tai vastaavia tekniikoita, joita käytämme

Adrianysus käyttää teknisiä, toiminnallisia ja analyyttisiä evästeitä, jotka eivät loukkaa yksityisyyttäsi. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi, tabletillesi tai älypuhelimellesi, kun vierailet tällä verkkosivustolla ensimmäisen kerran. Käyttämämme evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston teknisen toiminnan ja helppokäyttöisyyden kannalta. Ne varmistavat, että sivusto toimii oikein ja muistavat esimerkiksi haluamasi asetukset. Tämän avulla voimme myös optimoida verkkosivumme. Voit poistaa evästeet käytöstä asettamalla Internet-selaimesi niin, ettei se enää tallenna evästeitä. Lisäksi voit myös poistaa kaikki aiemmin tallennetut tiedot selaimesi asetuksista.

Kun jätät kommentin sivustollemme, voit ilmoittaa, voidaanko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja sivustosi tallentaa evästeeseen. Teemme tämän avuksesi, jotta sinun ei tarvitse syöttää näitä tietoja uudelleen saadaksesi uuden vastauksen. Nämä evästeet ovat voimassa vuoden.

Intialainen sähköpostilaatikko ei löydy, slaan we eij tijdelijke evästeet ovat kaikki selaimen evästeiden hyväksyjät. Deze-evästeen täydellinen persoonallisuus ja sukellus, joka sisältää sanat, jotka ovat selaimessa suojattuja.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Kirjaudu sisään evästeet zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw -tili, worden-kirjautumisevästeet verwijderd.

Kun vaihdat tai julkaiset viestin, selaimesi tallentaa uuden evästeen. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja ja sisältää vain muokatun artikkelin postin tunnuksen. Tämä eväste vanhentui päivän kuluttua.

Tämän sivuston viestit voivat sisältää upotettua (upotettua) sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, viestejä jne.). Muiden sivustojen upotettu sisältö toimii täsmälleen samalla tavalla kuin jos kävijä olisi käynyt tällä toisella sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen lisäseurantaa ja seurata vuorovaikutustasi tämän upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien tallennuksen vuorovaikutuksestasi upotetun sisällön kanssa, jos sinulla on tili ja olet kirjautunut kyseiselle sivustolle.

Google Analytics

Käytämme Google Analyticsia seurataksemme, kuinka kävijät käyttävät verkkokauppaamme. Olemme tehneet käsittelysopimuksen Googlen kanssa. Tämä sisältää tiukat sopimukset siitä, mitä he saavat pitää. Sallimme Googlen käyttää hankittuja Analytics-tietoja muihin Googlen palveluihin.

Tarkastella, muokata tai poistaa tietoja

Sinulla on oikeus tarkastella, korjata tai poistaa henkilötietojasi. Lisäksi sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä Adrianysus ja sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää meille pyynnön lähettää meillä olevat henkilötiedot tietokonetiedostossa sinulle tai muulle mainitsemallesi organisaatiolle.

Voit lähettää pyyntösi saada, korjata, poistaa, siirtää henkilötietosi tai pyytää suostumuksesi peruuttamista tai vastustamista henkilötietojesi käsittelyyn verkkosivustollamme olevan lomakkeen kautta.

Jotta voisit varmistaa, että pääsypyyntösi on tehty, pyydämme teitä lähettämään kopion tunnuksestasi pyynnöstä. Tee passikuvasi, MRZ (koneella luettava alue, numerot passin alareunassa), passin numero ja kansalaispalvelunumero (BSN) mustaksi tässä kopiossa. Tämän tarkoituksena on suojata yksityisyyttäsi. Vastaamme mahdollisimman nopeasti, mutta neljän viikon kuluessa pyynnöstäsi.

Adrianysus Haluaisin myös huomauttaa, että sinulla on mahdollisuus tehdä valitus kansalliselle valvontaviranomaiselle, Alankomaiden tietosuojaviranomaiselle.

Miten suojaamme henkilötietoja?

Adrianysus suhtautuu tietojesi suojaamiseen vakavasti ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin väärinkäytön, katoamisen, luvattoman käytön, ei-toivotun paljastamisen ja luvattoman muuttamisen estämiseksi. Jos sinusta tuntuu, että tietojasi ei ole asianmukaisesti suojattu tai jos on viitteitä väärinkäytöstä, ole hyvä ottaa yhteyttä ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Adrianysus on ryhtynyt seuraaviin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi:

- Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en palomuuri.
– Cloudflare Web Application Firewall. Cloudflare-verkkosovellusten palomuuri (WAF) on edistyneen sovellustietoturvaportfoliomme kulmakivi, joka pitää digitaalisen ympäristömme ja API:t turvallisina ja tuottavina, pysäyttää DDoS-hyökkäykset, torjuu botteja, havaitsee poikkeavuuksia ja haitallisia hyötykuormia sekä valvoo selainketjuhyökkäyksiä.
– MalCare Security Bot Protection. Tämän avulla suoritamme automaattisia tarkistuksia "huonojen bottien" ja haittaohjelmien varalta ja ne estetään ja poistetaan automaattisesti, jotta sivusto pysyy turvassa.
- TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in adresbalk.
– DKIM, SPF ja DMARC ovat kolme Internet-standardia, joita käytämme estämään sinua vastaanottamasta puolestamme viruksia sisältäviä, roskapostia tai henkilökohtaisten (kirjautumis)tietojen hankkimiseen tarkoitettuja sähköposteja.
– DNSSEC on ylimääräinen suojaus (DNS:n lisäksi) verkkotunnusten muuntamiseen (adrianysus.com, winelandkroatie.nl, winelandkroatie.com ja winelandkroatie.be) niihin liittyvään IP-osoitteeseen; se on varustettu digitaalisella allekirjoituksella. Voit tarkistaa allekirjoituksen automaattisesti. Tällä tavalla estämme sinua ohjaamasta väärään IP-osoitteeseen.

Auttoiko tämä?

Kiitos palautteestasi!
Ilmainen verzending

Kaikissa yli 60 tilauksissa

100% turvallinen kassalle

iDeal, Pankkikäteinen, Luottokortti, PayPal, Klarna

Lähetetty samana päivänä

Jos tilaat ennen klo 16

30 päivää harkita uudelleen

Maista viiniä rauhassa

Menestys!

Alennus on käytetty. Näet sen kassalla.

Aseta tuote ostoskoriin

Lisää tuote ostoskoriin aktivoidaksesi alennuksen